FAQ
Welke werkzaamheden verricht Loodgieterij de Smet?

Loodgieterij de Smet is gespecialiseerd in diverse werkzaamheden. Allereerst verlossen onze medewerkers u van een lekkage aan uw leidingwerk. Wij herstellen daarnaast ook daklekkages. Ook wanneer u te maken heeft met een verstopping, bent u bij onze loodgieter in Brugge aan het juiste adres. Indien u hulp kunt gebruiken in uw badkamer, schakelt u ons ook in. Onze professionele loodgieters kunnen uw oude sanitair verwijderen, maar plaatsen ook nieuw sanitair. Tevens leggen wij nieuw leidingwerk aan en verleggen wij bestaande leidingen. Tot slot schakelt u loodgieter de Smets in voor problemen met uw cv-ketel.

Wat is het werkgebied van Loodgieterij de Smet?

Wanneer u een loodgieter in Brugge zoekt, bent u bij loodgieter de Smets aan het juiste adres. Een groot deel van onze werkzaamheden verrichten wij namelijk in Brugge. Denk nu niet dat wij u niet van dienst kunnen zijn wanneer u niet woonachtig bent in Brugge zelf. Onze loodgieters zijn namelijk ook actief in Sint-Andries, Damme, Zedelgem, Knokke-Heist, Blankenberge en omgeving. Kortom: wij kunnen u in het gehele arrondissement Brugge van dienst zijn. Benieuwd of wij u ook kunnen helpen? Neem dan gerust contact op met onze loodgieter in Brugge en u krijgt direct antwoord op uw vraag.

Hoe vaak moet mijn cv-ketel gecontroleerd worden?

Menig inwoner van Brugge vraagt zich af hoe vaak een cv-ketel gecontroleerd moet worden. Sommige mensen laten hun ketel nooit controleren, terwijl anderen dit eens in de twee jaar laten doen. Wij raden u aan om uw cv-ketel minimaal één keer per jaar te laten controleren. Dit lijkt misschien wat veel, maar hierdoor bent u problemen vaak een stap voor. Tijdens een controle inspecteert onze loodgieter in Brugge uw ketel namelijk van top tot teen. Hierdoor kunnen wij tijdig ingrijpen wanneer er een probleem dreigt. Zodoende is de kans op een storing minimaal. Laat uw ketel daarom jaarlijks controleren door loodgieter de Smets.

Wat te doen bij een waterlekkage?

Indien u te maken heeft met een waterlekkage, moet u deze zo snel mogelijk dichten. Wanneer u niets doet, ontstaat er namelijk veel schade. Veel inwoners van Brugge proberen een lekkage zelf te verhelpen. Dit raden wij u niet aan. De meeste mensen weten namelijk niet hoe zij een lek moeten verhelpen. Hierdoor is de kans groot dat het lek binnen de kortste keren weer terugkeert. Schakel daarom direct onze loodgieter in Brugge in wanneer u te maken heeft met een waterlekkage. Doe dit zowel bij een daklekkage als een leidinglekkage. Wij sturen direct een loodgieter naar u toe, waardoor het lek binnen de kortste keren verholpen is.

Wat kan ik doen bij een verstopping van de afvoer?

Bij een verstopte afvoer hoeft u niet direct contact op te nemen met onze loodgieter in Brugge. U kunt namelijk eerst zelf proberen om de verstopping te verhelpen. Dit kan met behulp van een ontstopper, een ontstoppingsveer of ontstoppingsmiddel. Een verstopping verdwijnt hierdoor niet altijd. Blijf het in dat geval niet eindeloos proberen, maar schakel loodgieter de Smets in. Wanneer u contact opneemt met onze loodgieter, sturen wij zo snel mogelijk een loodgieter in Brugge naar u toe om de verstopping te verhelpen. Hierdoor stroomt het water binnen de kortste keren weer fatsoenlijk door uw afvoer.

Waarom kiest u voor ons?

  • 24/7 beschikbaar
  • Lekkages snel verholpen
  • Vakkundig onderhoud
  • De klant staat voorop!
Call Now Button