Loodgieter in Zedelgem – Wij staan voor u klaar

24/7 beschikbaar
Lekkages snel verholpen
Vakkundig onderhoud
De klant staat voorop

24/7 beschikbaar

Heeft u een lekkage of verstopping en het is midden in de nacht? Geen probleem, wij komen u direct helpen!

Vakkundig onderhoud

Bent u opzoek naar vakkundig onderhoud voor bijvoorbeeld de CV ketel? Dan kunt u bij ons terecht!

De klant staat voorop!

Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Alleen de beste materialen worden gebruikt.

Verstopping of lekkage? Wij zijn 24/7 beschikbaar om u te helpen!

Hulp bij loodgietersklussen? Schakel de loodgieter uit Zedelgem in!

Loodgietersklussen kunnen behoorlijk ingewikkeld zijn! Denk bijvoorbeeld aan het leggen van nieuwe leidingen of het aansluiten van een wc. Onze loodgieter uit Zedelgem staat voor u klaar om hulp te bieden. Wij kunnen u met verschillende loodgietersklussen op weg helpen. Denk aan installatie-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Onder installatiewerkzaamheden verstaan we onder meer het leggen van leidingen en het plaatsen van een nieuwe cv-ketel. Daarnaast is het verstandig om uw cv-ketel jaarlijks te laten onderhouden. Daardoor voorkomt u lekkages en cv-ketelstoringen. Mocht het onderhoud te laat komen, dan kunnen we een reparatie voor u uitvoeren.

Een verstopte afvoer in huis verhelpen

Een van de meest voorkomende complicaties binnen woningen is een verstopping van de afvoer. Onze ervaren loodgieter uit Zedelgem beschikt over verschillende hulpmiddelen om een verstopte afvoer te verhelpen. Daarbij kunnen we de afvoer onder een hoge druk doorspuiten waarbij verstoppingen letterlijk worden opgelost. Ook kunnen we een klein haakje of een vegertje gebruiken om de verstopping op te lossen. Welk hulpmiddel we gebruiken hangt af van de soort verstopping.

Tip: laat uw afvoer eens per twee jaar preventief doorspuiten door onze loodgieter! Hierdoor minimaliseert u de kans op nare verstoppingen.

Lekkages voorkomen en verhelpen

Naast verstoppingen vormen ook lekkages een grote ergernis voor veel woningbezitters. Als gevolg van een lekkage kunnen er lelijke schimmelplekken op muren en plafonds ontstaan. Daarnaast kost vaak enkele maanden voor een dergelijke waterschade hersteld is. Lekkages kunnen het gevolg zijn van achterstallig onderhoud of het verkeerd aanleggen van leidingen. Voorkom lekkages door de hulp van onze loodgieter uit Zedelgem in te schakelen. De loodgieter legt leidingen op de juiste wijze aan en gaat speling tussen de leidingen tegen. Mocht u momenteel al te kampen hebben met lekkages, dan kunnen we de lekkages voor u oplossen.