Nieuwe CV ketel installeren

Zuinige nieuwe CV ketel installeren in Brugge

Wilt u een nieuwe CV ketel installeren in Brugge dan kunnen onze professionals u van advies voorzien. Ook kunnen wij u helpen bij het installeren van de nieuwe CV ketel. Een CV ketel in huis heeft een gemiddelde levensduur van 12 tot 15 jaar. Na deze periode is de kans op problemen aan uw CV ketel een stuk groter. Daarnaast levert het vervanging van de ketel grote besparingen in het energieverbruik op en is het beter voor het milieu.

 

Een nieuwe CV ketel bespaart energie

De afgelopen jaren zijn er enorme sprongen gemaakt wat betreft het rendement van CV ketels. Waar een CV ketel van enkele jaren oud nog veel energie verloor zijn er nu ketels verkrijgbaar met 100% rendement. Deze HR ketels verliezen dus geen energie bij het verwarmen van water. Dit zorgt voor een besparing op energie en de kosten die hiermee gemoeid zijn. Daarnaast is het goed voor een beter milieu doordat u minder CO2 uitstoot veroorzaakt.

 

Professionele installatie

Als u op zoek bent naar een professional die u van advies kan voorzien kunnen wij u helpen. Wij bezitten veel kennis op dit gebied en geven graag advies over het aanschaffen van een nieuwe CV ketel. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend helpen bij het installeren van een CV ketel. Neem contact met ons op voor een adviesgesprek betreffende uw CV ketel. Naast het installeren bent u bij ons voor onderhoud aan uw CV ketel ook aan het juiste adres.

 

Waarom kiest u voor ons?

  • Direct beschikbaar
  • Lekkages snel verholpen
  • Vakkundig onderhoud
  • De klant staat voorop!
Call Now Button